Duurzame hotelschoonmaak

Uw vijfsterrenhotel dichtbij Schiphol compleet schoongemaakt, van de vloer tot aan het plafond, zodat uw gasten er graag verblijven en nog eens terugkomen. Dat wil ieder hotel toch graag? Of wilt u dat uw personeel in een prettige werkomgeving zit? Niets is fijner dan een opgeruimd en schoon kantoor om in te werken. Dat snapt ons personeel als geen ander. Daarom biedt Service Organisatie Fernandes u de perfect passende schoonmaak in uw hotel of kantoor nabij Schiphol.

Hotelschoonmaak op Schiphol

Reizigers, werkenden en omwonenden lopen af en aan op Schiphol. Er komen zo veel mensen in de buurt van uw hotel of kantoor in de omgeving van Schiphol. Dan wilt u graag dat uw bedrijf er representatief uit ziet. Ons schoonmaakbedrijf zorgt deze hotelschoonmaak. We bieden u het juiste personeel voor de werkzaamheden die u uitgevoerd wilt hebben. Dit kan zijn:

  • Schoonmaak van kamers
  • Schoonmaak van publieke ruimtes
  • Verzorgen van beddengoed
  • Leidinggeven
  • Schoonmaak van lobby’s, restaurants, vergaderruimtes

Merkt u dat u meer personeel nodig heeft, dan kunt u contact met ons opnemen en zorgen wij voor extra mankracht.

schoonmaakbedrijf Schiphol

Milieu en schoonmaken

Bent u bewust bezig met het milieu? Dan is dat nog een extra reden om voor ons te kiezen. Service Organisatie Fernandes staat namelijk voor een milieuvriendelijke schoonmaak. Onze schoonmaakmiddelen zijn innovatief en dragen bij aan een duurzaam milieu. Als u ons inhuurt voor de hotel schoonmaak, maakt u kans op het groene label ‘Green Key’. Dit houdt in dat uw hotel of kantoor bijdraagt aan een beter milieu.

Onze medewerkers

Centraal staat bij ons dat we uw voorkeuren en opdracht kunnen uitvoeren. Onze medewerkers zijn dan ook flexibel en u kunt ze zowel voor een week als voor een jaar inhuren. De schoonmakers hebben geregeld een nieuwe training, zodat ze up-to-date blijven. Ook voordat ze bij ons dienst komen, worden ze getraind door professionals. Ze leren dan om te gaan met de privacy van de gasten, we stellen ze op de hoogte van de schoonmaakmiddelen en leggen de huisregels uit.
De leidinggevende van ons bedrijf staat altijd open voor vragen of opmerkingen over de medewerkers, de uitgevoerde werkzaamheden en andere service. U kunt voor spoedgevallen vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week bij ons terecht.
Op Schiphol kunnen uw vier- en vijf sterrenhotels en kantoren dus rekenen op een kwalitatief hoge schoonmaak, door de geschoolde medewerkers van ons schoonmaakbedrijf.