De beste schoonmakers

Wilt u een expert in schoonmaken in uw kantoor in Hoofddorp? Bent u toe aan een fijne service op het gebied van schoonmaak in uw hotel in Hoofddorp? Dan bent u bij ons schoonmaakbedrijf van harte welkom. We verzorgen de hotel schoonmaak met kwalitatief goed personeel, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Onze dienstverlening

U kunt bij ons uw huishouding helemaal uitbesteden en ons personeel inhuren voor een lange of een korte tijd in de omgeving van Hoofddorp. Ook maken we hotelkamers en publieke ruimtes schoon, verzorgen we een supervisor op de werkplek en kunnen we beddengoed verzorgen. We werken voor kantoren en vier- en vijf sterrenhotels in Hoofddorp. We gaan voor de beste kwaliteit en zorgen daarom ook dat ons personeel goed geschoold is. We komen gemaakte afspraken na en vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent als ons personeel naar huis gaat.

Werkwijze

Omdat ieder hotel in Hoofddorp andere wensen en voorkeuren heeft, werken we met flexibele contractmogelijkheden. We hebben een dagelijks- en een periodiek werkprogramma. Dit houdt in dat we alleen de kamers die schoongemaakt zijn, doorberekenen. U maakt dus geen kosten als er geen bezetting is. Na overleg leggen we de werkzaamheden die we standaard uitvoeren vast in een contract. Als u extra werkzaamheden heeft, dan rekenen we de kosten pas door als u de opdracht geeft. Zo maakt u geen onnodige kosten.

schoonmaakbedrijf Hoofddorp

Personeel met kwaliteit

Ons schoonmaakbedrijf werkt alleen met de beste werknemers in Hoofddorp. Iedere schoonmaker krijgt een training voordat hij of zij start bij ons. Voordat deze training plaatsvindt, nemen we eerst de kwaliteitsnormen door met ons personeel. Daarbij kunt u denken aan:

  • De uitleg van huisregels
  • Hoe om te gaan met gasten
  • Welke verantwoordelijkheden ze hebben met betrekking tot de sleutels
  • De persoonlijke verzorging
  • Het gebruik van schoonmaakmiddelen

Ons personeel is dus getraind en weet precies hoe zij het beste hotelkamers, kantoorruimtes en andere ruimten kunnen schoonmaken. Ze zijn daarbij gericht op het correct uitvoeren van de werkzaamheden met de juiste producten en letten op hun en uw veiligheid en gezondheid tijdens het werk. We investeren in werknemers die gemotiveerd zijn en laten zien dat ze vakkundig zijn op het gebied van hotelschoonmaak. Uw bedrijf of hotel in Hoofddorp treft u na de schoonmaak van ons personeel spik en span aan. Voor vragen of een offerte kunt u contact met ons opnemen.