Betrouwbaar schoonmaakbedrijf

Hebt u een vier- of vijfsterrenhotel in Haarlem en zoekt u daarvoor nog een gemotiveerd schoonmaakteam? Of hebt u een kantoorpand in Haarlem dat u geregeld gebruikt, maar hebt u geen tijd om het ook schoon te maken? Dan is Service Organisatie Fernandes b.v. er voor u. Wij bieden u hotelschoonmaak en hebben personeel in dienst dat gespecialiseerd is in het schoonmaken van kantoorruimten. Dus als u toe bent aan een fijn en betrouwbaar schoonmaakbedrijf, neem dan contact op met ons en wij helpen u graag verder ook buiten Haarlem.

Uw partner in hotel schoonmaak

Service Organisatie Fernandes b.v. denkt graag met u mee als het gaat om schoonmaken. Wilt u graag voor een langere tijd personeel inhuren om uw hotel in Haarlem te onderhouden? Of heeft u een aantal dagen achter elkaar onze medewerkers nodig voor hotel schoonmaak? We kunnen het voor u regelen. Ons doel is om uw wensen en voorkeuren voorop te stellen. Dit doen we door:

  • U gekwalificeerd personeel te bieden dat een uitvoerige training heeft gehad in de schoonmaak.
  • Gebruik te maken van milieuvriendelijk schoonmaakmiddel
  • Een bereikbaarheid van 24/7 te bieden, zodat we onmiddellijk kunnen helpen mocht er een probleem ontstaan
  • Alleen de uren te berekenen die ons personeel heeft besteed aan het schoon maken van kamers. Als er geen bezetting is, hoeft u ook niks te betalen
  • Een operationeel manager in te zetten die iedere dag contact heeft met de leiding van uw hotel in Haarlem. Als uit dit contact blijkt dat er meer personeel nodig is, regelen we dat zo snel mogelijk

schoonmaakbedrijf haarlem

Milieu en Green Key keurmerk

Milieuvriendelijkheid is een van onze kernwaarden. Door onze jarenlange samenwerking met RBC Group bv, krijgen we kwalitatief goede en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Deze middelen zijn ontwikkeld volgens richtlijnen die professioneel en goedgekeurd zijn. Als opdrachtgever kunt in aanmerking komen van de ‘Green Key’ certificatie, als u met ons bedrijf in zee gaat. Het milieuvriendelijke schoonmaakgerei zorgt ervoor dat uw hotel aangemerkt kan worden als ‘groen’ hotel. Dit betekent dat u milieuvriendelijk bent en daar dragen wij aan bij met onze schoonmaak.

Zorgvuldig gekozen personeel

We trainen ons personeel met enige regelmaat, zodat ze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op schoonmaak gebied. We leiden onze werknemers op in het hotel dat hun werkplek is in Haarlem.
Met ruim veertig jaar ervaring op het gebied van kantoor – en hotelschoonmaak staat Service Organisatie Fernandes b.v. voor de betrouwbaarste en beste schoonmaak in Haarlem.