Uw schoonmaakbedrijf

Heeft u een hotel in de omgeving van Diemen? Lees dan verder. Een mooie hotelkamer is keurig opgeruimd en schoongemaakt. Het is het visitekaartje van het hotel en zeer bepalend voor het verblijf van gasten. Ze komen sneller terug bij een hotel dat een prettige hotelkamer bood. Dat de juiste hotel schoonmaak essentieel is, snappen wij als geen ander. Daarom biedt schoonmaakbedrijf Service Organisatie Fernandes b.v. u de beste dienstverlening op het gebied van schoonmaak in Diemen.

Kwaliteit

Sinds 1975 is ons schoonmaakbedrijf al gespecialiseerd in hotelschoonmaak en kantoorschoonmaak rondom Diemen. Door onze jarenlange ervaring met hotels en kantoren, weten we precies hoe we werkgevers in Diemen de beste kwaliteit op het gebied van schoonmaak kunnen bieden. Als u op zoek bent naar een partner die begrijpt waar de prioriteiten liggen, dan kunt u met een gerust hart bij ons terecht. We bieden u de juiste schoonmakers die uw hotels en bedrijven in Diemen schoonmaken.

schoonmaakbedrijf diemen

Goed geschoold personeel

Al onze medewerkers hebben een training gevolgd, voordat ze bij ons aan de slag mogen. Ons personeel in Diemen is:

  • Erg gemotiveerd
  • Representatief voor uw en ons bedrijf
  • Getraind en wordt regelmatig bijgeschoold
  • Betrouwbaar

Onze werknemers leiden we op in het hotel waarvoor ze gaan werken. Een ervaren personeelslid geeft deze training en zorgt voor de optimale voorbereiding op het werk voor het personeel. In de hotels en kantoren in Diemen krijgt u dus alleen de best voorbereide werknemers over de vloer. De nieuwe medewerkers die we op pad sturen, krijgen controles door de supervisor, zodat u zeker bent van een goed schoongemaakte ruimte in uw kantoor of hotel.
Uiteindelijk draait het om de kwaliteit die we u leveren, dat is voor ons van groot belang. We geven gehoor aan uw wensen en vragen en zorgen voor een mooie, schone kantoorruimte of voor een verzorgde hotelkamer. Dus voor een vakkundig schoonmaakbedrijf in Diemen, bent u bij Service Organisatie Fernandes b.v. op de juiste plek.

Facilitaire dienstverlening

In onze dienstverlening staat de wens van u als opdrachtgever centraal. U kunt kiezen voor de uitbesteding van uw huishouding aan ons, u kunt onze medewerkers inhuren voor een korte of langere periode en u kunt kamerschoonmaak, beddengoed en supervisie bij ons inhuren. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week contact met ons op te nemen. Service Organisatie Fernandes b.v. is bereikbaar om eventuele noodgevallen meteen op te lossen.