Gespecialiseerde hotelschoonmaak

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf in Amsterdam dat uw vier- of vijfsterren hotel en/of kantoor kan schoonmaken? Zoek dan niet verder, maar kies voor Service Organisatie Fernandes b.v.. Wij zijn gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening en zijn erg gebrand op het nakomen van afspraken, hebben betrouwbare medewerkers in dienst en bieden de beste kwaliteit op het gebied van hotelschoonmaak voor uw hotel of kantoor. Ons werkgebied ligt in de omgeving Amsterdam.

Waarom Service Organisatie Fernandes b.v.?

Ons schoonmaakbedrijf is al ruim veertig jaar dé expert in schoonmaken in de omgeving van Amsterdam. We kunnen u de beste dienstverlening bieden omdat:

  • We de wensen van onze opdrachtgever voorop stellen en daarop inspelen
  • U bij ons voor diverse opdrachten terecht kunt: van het schoonmaken van uw kantoor tot aan het opruimen van kamers in uw hotel in Amsterdam
  • We de supervisie van uw hotel dagelijks contact bieden met onze operationeel manager
  • We gemotiveerd, getraind en geschoold personeel in dienst hebben

schoonmaakbedrijf Amsterdam

Wat houdt onze dienstverlening in?

U bent bij Service Organisatie Fernandes b.v. aan het juiste adres als u op zoek bent naar een team Housekeeping Management in Amsterdam. Zij zorgen voor de schoonmaak van publieke ruimten, de schoonmaak van kamers, de supervisie en het linnen wordt verzorgd. Daarnaast hebben we verschillende mogelijkheden om samen te werken met ons. Wilt u uw huishouding uitbesteden? Of wilt u medewerkers winhuren om uw huis in Amsterdam schoon te maken? Wij staan open voor deze opties.

Representatief personeel voor uw bedrijf

Bij het aannemen van ons personeel letten wij op de motivatie, de vakkundigheid en de representativiteit van de medewerkers. Ieder personeelslid volgt een training waarin veiligheid, gezondheid, onze producten en de werkzaamheden die ze verrichten aan bod komen. Zo bieden we u de beste hotel schoonmaak in Amsterdam.

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Wij hechten veel waarde aan het milieu. Daarom werkt ons schoonmaakbedrijf met milieuvriendelijke en goede schoonmaakmiddelen. Deze middelen zijn van RBC Group bv., dit bedrijf ontwikkelt producten die voldoen aan de professionele richtlijnen. Deze milieubewuste manier van werken, draagt bij aan de Green Key certificering die onze opdrachtgevers kunnen krijgen. Deze certificering staat voor de milieuvriendelijkheid van bedrijven in recreatie en toerisme. Met dit keurmerk zijn bedrijven te herkennen die staan voor kwaliteit.

Optimale schoonmaak

De beste facilitaire dienstverlening vindt u dus bij ons. We bieden in Amsterdam een goede en milieuvriendelijke service en uw kantoren en hotels zijn binnen de kortste keren weer helemaal glimmend en glanzend.