Schoonmaak voor kantoor en hotel

Een opgeruimd kantoor, een mooi geboende vloer en een nette uitstraling. Welk bedrijf wil dat nou niet? Service Organisatie Fernandes b.v. kan dat voor u regelen. Ook de hotelschoonmaak neemt ons schoonmaakbedrijf voor z’n rekening. Dus als u op zoek bent naar een prettig bedrijf in Amstelveen dat hart heeft voor schoonmaken, dan kunt u bij ons bedrijf terecht.

Onze visie

Op facilitair gebied zijn wij al jarenlang een gespecialiseerd bedrijf. We richten ons op vier- en vijfsterren hotels en kantoorruimtes in Amstelveen. De kracht van Service Organisatie Fernandes b.v. is dat we ons richten op de wensen van de opdrachtgever en daar het juiste personeel voor inzetten. Voor u is het van belang dat uw gasten in uw hotel een aangenaam verblijf hebben en voor ons is het van belang dat wij u daarbij kunnen helpen.

Eisen aan het personeel

We nemen met ons personeel door welke eisen we stellen aan persoonlijke hygiëne, hoe ze omgaan met gasten, de sleutels en de privacy en we maken ze bekend met onze schoonmaakmiddelen. Daarnaast tekent iedere werknemer een contract waarin de huisregels van het hotel in Amstelveen staat. Onze nieuwe personeelsleden leiden we op in het hotel waarin ze zijn geplaatst. Zij krijgen tijdens hun training controles van leidinggevenden, zodat uw hotels en kantoren optimaal schoongemaakt zijn.

amstelveen

Contracten

Als schoonmaakbedrijf werken we met contracten die flexibel zijn. We vinden het belangrijk dat u voor zowel een korte periode als een langere tijd ons personeel kunt inhuren in en rondom Amstelveen. We bieden u housekeeping management als dienstverlening en kunnen dan uw linnen verzorgen, de kamers schoonmaken, leiding geven en ruimtes zoals kantoren, de lobby, vergaderzalen en restaurants schoonmaken.
We berekenen alleen de kosten door van de kamers die we hebben schoongemaakt. Dat betekent dat u dus niet betaalt als er geen gasten zijn geweest in de kamers en er geen schoonmaak nodig is. We bieden u een contract voor de basiswerkzaamheden en alleen als u opdracht geeft voor andere werkzaamheden, dan rekenen we die kosten door.

Bewust omgaan met het milieu

Bij Service Organisatie Fernandes b.v. staat de milieuvriendelijkheid hoog op de prioriteitenlijst. We gebruiken dan ook alleen schoonmaakmiddel dat milieuvriendelijk is. Dus als u een bedrijf in de buurt van Amstelveen zoekt voor kantoor en hotel schoonmaak dat let op het milieu, dan verwelkomen wij u graag.